Lapas

ceturtdiena, 2010. gada 17. jūnijs

Ko mēs šodien ēdīsim?

Tā nu sanāca, ka aiz gara laika izveidoju šo emuāru, ar nosaukumu "Karotes un dakšiņas"(kādas tik muļķības aiz gara laika nesastrādā...). Šis emuārs tiek veltīts ēst gatavošanai. Neesmu nekāds profesionāls pavārs, taču ēst gatavot man patīk, precīzāk sakot, man patīk eksperimentēt gan ar produktiem, gan garšvielām! Tā ir savā ziņā kā spēle ar garšas receptoriem un katru reizi tiek atklāta arvien jauna garšu sajūtu gamma. Man ļoti nepatīk vienmuļi ēdieni, tādēļ gribas katru reizi kaut ko jaunu un nebijušu. Protams, velosipēdu no jauna neizgudrosi, taču arī ar tradicionālo ēdienu receptēm var eksperimentēt, attiecīgi pieliekot klāt savas idejas vai variācijas. Labprāt ieskatos kādā no pavārgrāmatām vai arī atrodu ko tīkamu plašajos interneta resursos. Daudz ir tādu recepšu, kuras esam gluži vienkārši piemirsuši, tādēļ ir pienācis laiks par tām atcerēties! Idejas protams var smelties daudz kur, taču galvenais - nebaidīties eksperimentēt un pieiet ēst gatavošani radoši! Šajā emuārā vēlos rakstīt ne tikai par ēst gatavošanu, bet arī par procesu un sajūtām - visu, visu, kas ar to ir saistīts no neprofesionāla pavāra viedokļa raugoties. Tātad - uz priekšu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru